17 Ekim 2024 Perşembe

Manchester United’ta savunma krizi

Başarısız geçen sezonların ardından birçok önemli transfere imza atan Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ta şimdi de savunma krizi ortaya çıktı.

Kötü gidişatını sürdüren Manchester United’ta Fenerbahçe maçı öncesinde savunma oyuncularının sakatlıkları teknik ekibi kadro kurmakta zorluyor.

Takımın yeni transferi Noussair Mazraoui, küçük bir kalp ameliyatı geçirmesinin ardından birkaç hafta boyunca sahalardan uzak kalacak.

Geçtiğimiz hafta sonu Aston Villa ile oynanan ve golsüz sona eren karşılaşmanın devre arasında oyundan alınan Mazraoui’nin yerine Victor Lindelof görev yapmıştı.

Harry Maguire’da aynı maçın devre arasında kas sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmış ve birkaç hafta forma giyemeyeceği duyurulmuştu.

Maguire ve Mazraoui, uzun süreli sakatlıkları devam eden Leny Yoro, Luke Shaw ve Tyrell Malacia’ya katıldı.

Öte yandan, Manchester United’ın yıldızı Bruno Fernandes, kırmızı kart cezası nedeniyle Fenerbahçe’ye karşı forma giyemeyecek.

Manchester United Potansiyel Savunma Dizilişi

Sakatlıklar sonrası Erik ten Hag’ın kullanabileceği en muhtemel savunma dizilişinin 4’lü defans olması bekleniyor.

Sağ Bek: Diogo Dalot
Stoperler: Raphaël Varane ve Harry Maguire (iyileşmesi durumunda)
Sol Bek: Sağlıklı bir sol bek olmadığı için, Diogo Dalot ters ayaklı olarak sol bekte de kullanılabilir veya Jonny Evans alternatif olarak tercih edilebilir.

Alternatif olarak 3’lü savunma da kullanılabilir, özellikle savunmacıların durumu göz önüne alındığında:
Varane, Maguire ve Evans merkezde kullanılabilir.

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ