Home Dünya’dan Futbol İspanya Ligi Real Madrid, Modric’i bitiriyor

Real Madrid, Modric’i bitiriyor

real-madrid-modric-i-bitiriyor

Hırvatistan Milli Takımı’nın eski forveti Mate Bilic, Tottenham forması giyen Luka Modric‘in Real Madrid‘e transfer olmaya çok yakın olduğunu açıkladı.

2008 yılında Dinamo Zagreb’ten 16.5 milyon avro karşılığında Tottenham’a transfer olan Modric, Tottenham’da geçen 4 başarılı sezona bu yaz nokta koyabilir.

Basında Modric’in ismi Barcelona ve Manchester United ile daha çok anılsa da Sporting Gijon forması giyen ve Hırvatistan Milli Takımı’ndan Modric’in eski takım arkadaşı olan Bilic, The Daily Mail’e verdiği demeçte “Biz Modric ile çok iyi arkadaşız. O İspanya’da oynamak istiyor. Premier Ligi de çok seviyor ama tercihi İspanya. Şu an da Real Madrid ile anlaşma yapmaya çok yakın.” dedi.

Hırvatistan’ın efsane futbolcularından Davor Suker de “Modric, Real Madrid’de oynayacak kadar iyi bir futbolcu. Kupalar kazanacağı bir takımda oynaması gerekiyor. Florentino Perez’e onu almasını tavsiye ederim. Eğer Real Madrid’e gitmezse Manchester city veya Chelsea’ye gidebilir. Kupalar kazanmak için Tottenham’dan ayrılmak zorunda. ” şeklinde konuştu.

Exit mobile version