29 Mart 2024 Cuma

Son dakika Galatasaray spor haberleri 3 Kasım 2014

Prandelli Pandev’i kadroya almadı

Teknik Direktör Cesare Prandelli, deplasmanda oynanacak Borussia Dortmund karşılaşması için Almanya’ya götüreceği kadroyu belirledi. Kadroda önemli bir değişikliğe giden İtalyan hoca, sezon başında transfer edilen Goran Pandev’i, bir sakatlığı bulunmamasına rağmen kadroya almadı. Bunun yanısı sıra Brezilyalı Felipe Melo sakatlığını atlattı ve bu önemli mücadelede oynayacak duruma geldi. Prandelli eğer Melo’ya şans verirse Dortmund mücadelesinde takımdakini yerini alacak.

Şubat’tan önce geri dönmeyelim

Galatasaray Yönetimi, Abdurrahim Albayrak vasıtasıyla Prandelli’ye, ‘Avrupa önemli’ mesajı gönderdi. İtalyan hocanın, “Önceliğimiz 4. yıldız” sözlerini kesinlikle benimsemeyen Sarı-Kırmızılılar, “Eski yönetim ne söylediyse unut. Avrupa’da başarı bizim kuruluş mottomuzda var. Ne yap et, bu takımı Avrupa’da tut. Gerekirse üçüncü olup Avrupa Ligi’ne gidelim, ama Şubat’tan önce Türkiye’ye dönmeyelim” mesajını iletti.

Milan Muslera’yı istiyor

Diego Lopez’den memnun olmayan Milan’ın yeniden kaleci arayışlarına girdiği ve Milan Asbaşkanı Galliani’nin, Muslera’nın menajeri Daniel Fonseca’yı Milano’ya davet ettiği iddia ediliyor.

Hummels Galatasaray maçında oynamayacak

Haftasonu oynanan Bayern Munih karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Borussia Dortmund’un stoperi Galatasaray maçında sahada olmayacak. Hummels’in yerine oyuna giren Subotic, 85.dakikada penaltıya sebebiyet vermiş ve karşılaşmada Bayern Munih’in önce geçmesine sebep olmuştu.

Galatasaray’da köstebek krizi

Galatasaray’da köstebek avı başladı. Maç sonrasında soyunma odasında yaşananlardan, kadronun daha futbolcular tarafından bile öğrenilmeden basına sızdırılmasına kadar yaşanan pek çok sırrın ortaya dökülmesi Ali Dürüst’ü çok kızdırdı.

Ali Dürüst’ün, Abdurrahim Albayrak’ın bu konuyu halletmesini istediği bildirildi. Kasımpaşa maçından önce de ilk 11’in daha öğlen saatlerinde basında olması üzerine Albyarak’ın kulüp çalışanları ile bir araya geldiği ve “Siz yatak odası sırlarınızı da veriyor musunuz? Burası bizim yatak odamız. Ayıp ediyorsunuz. Valla birilerinin bu yüzden canı yanacak” dediği öğrenildi.

Albayrak’ın hafta içinde köstebeği bulup görevinden uzaklaştırmak için çaba harcayacağı bildirildi.

Kaynak: Fotospor

3 Kasım 2014 derleme Galatasaray haberleridir.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER