29 Mart 2024 Cuma

Volkan taraftara seslendi

Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe kalecisi ve kaptanı Volkan Demirek kazanılan Beşiktaşş maçı sonrası taraftarlarına seslendi.

Yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel’in sözlerinden satır başları;

“Güzel maç oldu, Türkiye’nin en iyi iki takımına, İstanbul’un derbisine yakışır maç oldu. Kırmızı kart pozisyon icabıydı. Biz de onlar da kazanmak istiyordu. Maç öncesi herkes onların formunu daha iyi gösteriyordu. Kötü Fenerbahçe çıktı galip geldi. İlk yarı çok iyi oynadık. Rakibin 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarı iyi geldi. Açıklardan ikinci golü bulduk ve güzel bir galibiyet aldık. Derbi kazanmak, şampiyon olmak önemli. Bana görev verildiği taktirde elimden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.
Bu takıma sahip çıkılsın, taraftarımız bölünmesin. Hiçbir zaman Fenerbahçe’den bir menfatim yok, başka amacım da yok. Her şey bizde kalır, mezara gider. Bu oyunda bizler sadece piyonuz, Fenerbahçe oyunun kendisidir. Detaya girmek istemiyorum, konuşulacak şok şey var. Tek amacımız Fenerbahçe taraftarını sevinmdirmek. Maç sonrası ailemizle, arkadaşlarımızla güzel bir şekilde yemeğe gidebilmek. Arkadaşlarla bu hafta bir organizasyon yaptık, ailemizden fedakarlık ederek. Tekrar söylüyorum, tek amacımız Fenerbahçe taraftarını mutlu etmek. 20., 30. dakikada farklı tezahüratlarla kimse olayı farklı yere çekmesin. Menfaatimiz yok, kimse bunu unutmasın. Şampiyon olmazsak herkes şapkasını önüne koyar düşünür.
Eleştirilmek de futbol da var. Lider olduk diye her şeyin üstü kapanmış diye bir şey yok. yarın birgün yine farklı isimlerin tezahüratları yapılır, takım arkadaşlarım ıslıklanır. Bu takıma güvensinler.”
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER