28 Mart 2024 Perşembe

Fatih Terim isyan etti

Futbol haberleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, düzenlediği basın toplantısında sert açıklamalar yaptı. Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında geçen “silah çekme” olayı ile ilgili basında çıkan haberlere sert tepki gösteren Terim, “Aranızda bana düşmanlıkları olanlarını biliyorum ama dostlarıma ne oluyor?” diye sordu. 

Terim, Gökhan’ı Çek Cumhuriyeti maçında oynatıp oynatmacağından emin olmadığını ifade ederek, “Gökhan’ı maçta direkt oynatmayı planlıyordum. Ancak Gökhan dün odasında hüngür hüngür ağladı. Neşesi kalmadı” dedi.

Fatih Terim’in açıklamaları

“Maçtan 24 saat önce daha başka şeyler konuşmayı arzu ediyorum. Teknik konulara daha çok ağrılık vereceğim ama merak ettiğiniz gazetelerde bakınca yanlış anlaşılmaları da önlemek için çok zaman ayırmadan açıkcası bir takım şeyleri paylaşmak istiyorum.

Türk halkıyla veya kendisi Türk hisseden herkesle şimdi logosu hiç röportaja uygun değil ama röportaj içinde yalanlar besliyor doğru değil. Şmyle ki ben oyuncuylarıyla diyalogları yaşnamışlıkları genel olarak kimseyle paylaşan birisi değilim. Hatalı oyuncuları atmaya kalksak takım çıkaramayız. Ben bir hata yaptım 21 yaşındaki çocuğa sahip çıktım Türk halkında özür diliyorum. Hafızaları 1 sene önceye götürmenizi istiyorum orada Hollada ile oynadık ve elendik Dünya kUpası hakkını kaybettik. 1 gün sonra uçağı oyuncula ve stafflar hariç odaya girdim ve yanlış olur tamam ama yalan… Kamptan sonra otelde mi oldu? Önce gece kulübünde biz maçın tekrarını Hamza, Alper hoca seyredip kahrolurken gece kulübünde başlayan bir hadisenin yazıldığını görmüyorum herhalde üzüntüden gitmişlerdir evet daha sonra otelde de deamı gelmiştir.”

“Böyle bir şeyi kabul etmem”

“(Silahlı olay)Gökhan-Hakan-Ömer arasında olay bir gece kulübünde başladı. Ama bunlar hiç yazılmıyor. Otelde de bu mevzu devam etti. Olayları o gece duymadım. Bana gelip Ömer Toprak anlattı. Bu olayları hiç tasvip etmiyorum. Ben de çocuk sahibiyim.Almanya’ya gidince Ömer Toprak’tan olayı duydum. Böyle bir şeyi kabul edemem, ben de evlat sahibiyim. Biz Hollanda maçında ne hata yaptık, neleri değiştirebiliriz diye düşünürken bu olay yaşandı.

“Gökhan’ı 7 maçtır oynatmıyorum”

19 Kasım’dan beri Gökhan’ı milli takıma almıyorum. 7 maçtır da oynatmıyorum. Beni kritik ediyorsunuz, nedenini söylemedim. Gökhan Töre’yi yaklaşık 1 senedir milli takıma almıyorum. Herkes beni eleştiriyor ama ben bu konuyu gündeme getirmedim.

“Siz hasta mısınız?”

“Geçen seferki Çek maçından önce anneleri konuşturdunuz. Bu sefer de babayı çıkartıyorsunuz. Siz hasta mısınız? Gökhan Töre diye biri kalmadı burada. Neşeli halinden eser kalmadı.

Ben herkese sahip çıkarım. Gökhan’a da, Hakan’a da, Ömer’e de…”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER